CIUPERCI DE PADURE

Colectarea ciupercilor necontaminate din zona Carpaţilor şi procesarea rapidă a acestora ne permite să oferim un produs de calitate păstrand calităţile sale intacte.
Boletus (Boletus edulis, Boletus pinophilus, Boletus reticulatus) şi Chantarellus sunt varietăţile de ciuperci comercializate, sub formă proaspătă, uscată şi congelată.
Ciupercile comercializate sunt certificate ecologic de catre organismul de inspecţie şi certificare a produselor agroalimentare ecologice  “Ecoinspect”, Cluj Napoca.
Ciupercile proaspete sunt selectate cu grijă, curăţate şi procesate pentru ambalarea lor în stare proaspătă în lădiţe de 5 kg.
Ciupercile destinate uscarii sunt curăţate, tăiate felii şi uscate în camera caldă la temperatura de 45-50°C. Modul de ambalare se face in cutii de carton de 5-10 kg.
Produsul congelat este atent selecţionat şi curăţat, tăiat felii sau cuburi. Procesul de congelare la şoc puternic se face la temperatura de -30°C, iar depozitarea la -20°C. Ambalarea se face in cutii de carton de 5-10 kg.